"Alle" deltok under åpningen av ballbingen

Kommunens lag og foreninger

Alle lag og foreninger i kommunen kan registrere her slik at de kan legge ut informasjon om sitt lag/forening på kommunens nettside.

Velg menypunktet "Lag og foreningsregister" for å se hvilke tilbud som finnes i kommunen eller for å registrer/oppdatere informasjon om et lag eller en organisasjon. Fyll ut påkrevd informasjon - programmet gir beskjed dersom det er informasjon som mangler. Du velger selv hvor mye informasjon du vil registrere, og om du evt. vil legge inn kobling mot eksisterende nettside el. Du må selv opprette brukernavn og passord, og dette må du huske for evt. å kunne endre opplysninger siden. Husk å hake av for aktuell aldersgruppe og kategori, for å forenkle søkbarheten for publikum. Trykk på knappen "Lagre" og kommunen vil så snart så mulig godkjenne og publisere registreringen din slik at informasjonen blir tilgjengelig i lag- og foreningsregisteret.

Vi gjør oppmerksom på at kommunen ikke er ansvarlig for informasjonen som legges ut, og at det enkelte lag/organisasjon selv må sørge for at informasjon holdes oppdatert.