Personalmøte 18.04.2018

Helse- og omsorgsplan i personalmøtene

Utarbeidelse av ny helse- og omsorgsplan er tema på alle personalmøtene denne våren. Her gis det informasjon om prosessen, og det gis mulighet til innspill. På personalmøtet 18. april ble verdigrunnlaget til Kvitsøy sykehjem tørket støv av.

Verdigrunnlaget til sykehjemmet er beskrevet med de tre bokstavene TÆR, som står for:

TRYGGHET, ÆRLIGHET og RESPEKT.

Disse verdiene skal gjennomsyre måten vi tenker og jobber på – både mellom oss, men også mot brukere og pårørende. Deler av personalmøtet ble brukt til å diskutere om dette verdigrunnlaget bare er fine ord, eller om vi faktisk etterlever det.

Det ble en fin diskusjon, hvor en ser at det er stor nytte i å tørke støv av verdier som nesten er blitt gjemt og glemt. Vi trenger alle å minnes og å ha fokus på verdigrunnlaget vårt.

Vi konkluderte med at både ansatte og brukere har det godt på sykehjemmet. Verdigrunnlaget har godt av å bli tatt fram igjen, og at vi skal ha videre fokus på dette i tiden framover.