Kommunestyret og ledergruppen

Workshop KST

Torsdag 26. april var kommunestyret og ledergruppen samlet på Utstein Kloster hotell for en kommuneplan workshop.

Workshopen var delt opp i fire deler/temaer (jf. planprogammet og informasjonsbrosjyre);
Oppvekst og kulturminner
Helse, omsorg og folkehelse
Kvitsøy etter Rogfast, næring(/reiseliv), samferdsel, Ydstebøhavn
Fritidsbolig og boplikt

Fire grupper sammensatt av politikere fra ulike politiske parti byttet bord hvor administrasjonen var plassert i forhold til de ulike temaene. Det ble gode samtaler, dialoger og diskusjoner på de ulike temaene. Oppsummeringen i plenum gav en felles forståelse for hva en arbeider med og for, samtidig hvor en har delte synspunkter. Det vil utarbeides et dokument med hovedtrekkene fra gruppediskusjonene senere.

Det var en hyggelig samling, med samarbeid på tvers av grupper og politikere og ansatte. Det å få møtes til en hel dag hvor en drøfter kommunens fremtid sammen er viktig, og legger et godt grunnlag for kommuneplanrulleringen.