Bøssebærere. Bilde fra Kreftforeningens nettside.

Krafttak mot kreft

Innsamlingsaksjon på Kvitsøy 17. mars kl. 15:00

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Pengene som samles inn går til viktig kreftforskning og til tilbud til de som er berørt av kreft. Innsamlingsaksjonen startet opp i 2006 og siden den gang er det samlet inn over 300 millioner kroner til kreftsaken gjennom Krafttak mot kreft.

Årets tema
I år er tema for innsamlingsaksjonen kreftformer som få overlever. Det er flere årsaker til at noen kreftformer har lav overlevelse. Balnt annet oppdages disse kreftformene ofte for sent fordi de har diffuse symptomer og ikke en kul som kan kjennes ved en sjekk.

Det trengs mer forskning slik at flere skal overleve kreftformene som i dag har høy dødelighet, samt at de som rammes skal få gode tilbud og oppfølging.

Hvordan gi støtte
Du kan støtte Krafttak mot kreft gjennom innsamlingsaksjonen som arrangeres på Kvitsøy 17. mars kl. 15:00. I år er det Ydstebøhavn Vel som er bøssebærere og som organiserer aksjonen.

Du kan også støtte Krafttak mot kreft ved å benytte Vipps, Sms, overføre til Kreftforeningens konto eller gi en pengegave gjennom Kreftforeningens nettside.

Kvitsøy kommune har eget Vippsnummer som du kan benytte. Det er: 491040.

På nettsiden til Kreftforeningen kan du finne mer informasjon om Krafttak mot kreft og om hvordan du kan støtte kreftsaken.