Arnt Sæther

Kvitsøy - Norges gladeste kommune?

Hvordan, får du vite torsdag 3. mai kl. 18:00-21:00 på Hummermuseet. I forbindelse med satsing på psykisk helse har Kvitsøy kommune den glede av å invitere deg til et foredrag om glede.

Foredraget er mer preget av gode spørsmål enn av bastante svar. Mer preget av undring og ydmykhet enn av kjappe løsninger.

Det blir stilt grunnleggende spørsmål om glede. Kan det hende at du ikke vet hva glede er, og at du bommer på gleden i hverdagen? Hva er glede egentlig? Kan det hende at du er mer glad enn du er klar over? Hvem er ansvarlig for at du er glad? Hvordan gjør du deg selv glad? Hvordan skaper du glede i ditt eget liv? Dette er noen av spørsmålene som det reflekteres over i glede og godt samvær.

Arnt Sæther har arbeidet som foredragsholder siden 1994 både nasjonalt og internasjonalt. Han vier livet sitt til å være inspirator og spre glede. Happiators visjon er at flere og flere opplever glede og deler den med andre.

Det blir pause med noe godt å bite i og noe varmt i koppen. Vi håper å se DEG!