Bilde fra TV-aksjonens nettside

Mindre alene sammen

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 21. oktober og pengene går i år til kirkens bymisjons arbeid med å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Kirkens Bymisjon vil tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Private bidrag

På Kvitsøy er det i år Hummermuseets vennegjeng som er bøssebærere. Bøssebærerne kommer til din dør søndag 21. oktober mellom kl. 15.00- 17.00.

Har du ikke kontanter kan du betale med VIPPS. Bøssebærerne gir deg et eget VIPPS-nummer og summen du bidrar med vil registres i giverstatistikken til Kvitsøy kommune dersom du registrerer ditt bidrag mellom kl. 16.00-18.00.

Næringsdrivende

Næringsdrivende og bedrifter kan også bidra til årets TV-aksjon ved å gå inn og registrere et bidrag på www.giverstafett.no. Når bidraget er registrert blir faktura tilsendt umiddelbart på e-post. Registrerte og innbetalte beløp vil bli en del av statistikken for vår kommune på aksjonsdagen.

Vil du vite mer om årets TV-aksjon kan du klikke deg inn på TV-aksjonens nettside her.

Kvitsøy kommune ønsker alle en fin aksjonsdag og oppfordrer til bidrag til årets TV-aksjon.