Ferja på vei inn mot Kvitsøy

Ny kontrakt i Kvitsøy-sambandet

Som Kvitsøybuen kjenner til pågår det en prosess knyttet til ny kontrakt i Kvitsøy-sambandet. Det har i den senere tid versert noen rykter knyttet til fremtidige løsninger, og flere på Kvitsøy har gitt uttrykk for bekymring knyttet til dette. Kvitsøy kommune har derfor vært i kontakt med ansvarlig hos Statens Vegvesen for å innhente riktig informasjon. Vedkommende har meddelt at 3 ulike selskap deltok i anbudskonkurransen og at det var Boreal som vant. Alle tilbyderne leverte pris ut fra krav i anbudspapirene knyttet til eksempelvis kapasitet, manøvreringsegenskaper, fartøy som tåler de vær- og vindforhold som kan forventes i dette sambandet, overfartstid på 35 minutt mm.

Oppstart med ny leverandør blir 1. desember og det vil da bli 3 flere daglige avganger og utvidet åpningstid.