Kvitsøy fyr

On the edge - I balanse med....

Årets program for On the edge finner du her!

On the edge er et prosjekt i samarbeid med 7 fyr i Rogaland og et museum. Prosjektet har ikke bare som mål å formidle fyrenes spesielle historie og egenart i kystlandskapet, men ønsker en debatt rundt hvilken funksjon fyrene skal og bør ha - i dag og i ettertiden. Det vil fylle rommet mellom hva et fyr var og hva et fyr kan være.

Det gjør On the edge ved å pressentere ulike former for samtidskunst.

Fra juni til september i år markeres 10 års jubileet for kunstprosjektet I balanse med. Her vil 10 norske og internasjonale kunstnere innta de 7 fyrene og Stavanger Maritime Senter med kunstutstillinger som er knyttet til begrepet balanse.

Kvitsøy fyr er et av fyrene som er med i prosjektet On the edge. I sommer skal den finske kunstneren Päivi Laakso stille ut i/utenfor Kvitsøy fyr med åpning av kunstutstillingen 16. juni.

On the edge programet 2018 finner du her.