Postkasse

Øya vår

Kommuneplanrullering, Folkemøte I torsdag 15. mars kl. 18:00

Hvordan har vi det på øya vår, og hvordan vil vi det skal være på øya vår i fremtiden? Ja, si det, kan være et svar, men vi kan ikke slå oss til ro med det svaret. Kvitsøy er vårt hjemsted, det er her vi bor, lever, har våre røtter og sammen skal forme fremtiden.

I forbindelse med kommuneplanrullering inviteres du til to folkemøter hvor vi ønsker dine innspill.

Folkemøte I avholdes torsdag 15. mars kl. 18:00 i sosialrommet i aktivitetshallen.
Kenneth Hansen er en erfaren prosessveileder og skal lede oss gjennom folkemøtet ved å hjelpe å skape en god prosess hvor fellesskapet definerer hvor veien videre går for Kvitsøy.

Det er viktig at hver og en er med og gir et bilde av Kvitsøysamfunnet. Kommuneplanen skal være fellesskapet sin plan.

Vi oppfordrer alle som vil og har anledning til å delta på folkemøte. Det blir kaffe og noe å bite i. Velkommen!