UKM logo

UKM workshops 2017

Søndag 19. november arrangeres UKM Workshops for alle ungdommer mellom 13 og 20 år. Alt arrangeres på Landsbyhuset i Randaberg sentrum. Det er gratis å melde seg på, og det serveres pizza, brus og frukt. Det kommer dyktige instruktører, og vi ser frem til skikkelig gode workshopper!

Program:

10:45 Oppmøte og registrering
11:00 Oppstart
13:00 Pizzalunsj
15:00 Sang og dans avsluttes
16:00 Film, graffiti og tegning  avsluttes

Påmeldingsfrist er mandag 13. november kl. 23:59. Hvis du ikke rekker fristen, så ta kontakt med oss, så lager vi en løsning!

Har du spørsmål? Ring Truls C. Waage 472 89 443.

Du kan velge disse kursene:

Sang

Er du glad i å synge? Føler du at du kunne trengt litt tilbakemeldinger og tips? Da må du melde deg på! Ingrid Sembsmoen er utdannet sangpedagog i København, og har mange års erfaring med sang og konserter. Hun kan svare på alt du lurer på, og gi gode praktiske tips til hvordan du kan bli en enda bedre sanger. Det blir en blanding av både teori og praksis, med miniforedrag og sangøvelser. Både gutter og jenter er velkomne!

Film på budsjett

Hvordan får du filmene dine til å virke mindre amatørmessige, og mer proffe. Det å lage gode filmer handler om mye mer enn å bare ha dyrt utstyr. Filmskaper Jesper Tobiassen lærer deg hvordan du ved hjelp av lure løsninger kan gjenskape kjente filmteknikker, og få deg som filmskaper til å bli mer bevisst på hvordan du lager film. Ta gjerne med eget kamerautstyr, men du kan også låne på Randaberg. Det blir blanding av foredrag og praktisk prøving og feiling.

Dans

STEPS Dansestudio stiller med danseinstruktør innen street/hiphop. Dette er en gylden sjanse til å utvikle deg som danser, eller bare være med på en gratis dansetime for gøy! Få gjerne venner eller familiemedlemmer (som er gamle nok) til også melde seg på. Temaet for dagen er "hvordan bli en god danser".

Grafitti

På dette kurset får du dekorere Randaberg sentrum med din egen graffitikunst! Det settes opp store plastvegger ved fontenen i sentrum, som du kan få tagge på. Før dere kaster dere over sprayboksene, er det først opplæring av kunstner Axel Rios fra Haugaland Kunstverk. Først planlegger dere hva dere ønsker å tagge, og så går dere ut sammen.

Ta gjerne på deg klær som du ikke er så redd for å få maling på.

Tegning

Ida Neverdahl er en norsktegneserieskaper og illustratør. Hun har laget tegneseriestriper for Dagbladet, VG, Pondus og Nemi. På denne workshoppen vil hun dele med deg hvordan hun lager tegningene sine, og hvordan også du kan utvikle ditt tegnetalent. Det blir en blanding av både teori og praktisk tegning. Ida holdt dette kurset også i fjor, og det er absolutt verdt å få med seg hvis du er interessert i tegning!

Ta gjerne med eget tegneutstyr, eller lån på Randaberg.

Prosjektet er støttet av UKM Norge.