Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Ledig stilling som administrasjons- og kulturkonsulent, 100%

Vår medarbeider flytter til Oslo, og vi søker etter hennes erstatter. Stillingen som administrasjons- og kulturkonsulent er organisert under kommunalleder for forvaltning og kultur, med kontorplass på Kvitsøy kommunehus. Ferjeforbindelse muliggjør dagpendling fra fastlandet. 

Sektor for forvaltning og kultur består av avdeling for forvaltning og økonomi og avdeling for kultur. Herunder inngår sentralbord, arkiv, politisk sekretariat, administrasjon, personal, økonomi, IKT og kulturavdelingen med allmenn kultur, kulturskole, bibliotek, kulturminnevern og museum.

Arbeidsoppgavene vil være både administrative og utadrettede, og inneholder en god variasjon i forhold til felt. De største områdene er hovedansvarlig for arkivsystem i kommunen og oppfølging av dette, samt informasjonsansvarlig med nettside og sosiale medier, personvernombud og kulturadministrasjon med både arrangement og saksbehandling. Oppgavene kan tilpasses, og vil ha mulighet for noe mer spissing i forhold til nye samarbeid med nabokommuner. Gode digitale ferdigheter er en forutsetning, og kjennskap til offentlig virksomhet og arkivsystem er en fordel. Felles for avdelingen er å serve innbyggere, medarbeidere og politikere, hvor utviklingsmålene er å skape et godt arbeidsmiljø, lage gode planer og fullføre prosessene. 

Vi søker etter en omgjengelig person, med gode samarbeidsevner, og med interesse for fag og arkivsystemer i offentlig forvaltning. Du må håndtere mange oppgaver samtidig og ha evne til å gjøre gode prioriteringer. Du er imøtekommende og liker folk. Stillinger dekker administrasjon både innenfor sentraladministrasjonen og kulturavdelingen. Personlig egenhet vil bli vektlagt. Høyskoleutdanning er et krav, hvor ulike fagområder kan være relevante, og hvor relevant erfaring kan bli vektlagt viktigere enn fagområde. Du må håndtere norsk skriftlig og muntlig. Noe kveldsarbeid må påregnes.

Tilsetting skjer etter gjeldende tariff, lover og vedtatte reglement. Lønn etter avtale. For spørsmål om stillingen, kontakt kommunalleder Oddbjørg Sætre på tlf 51 73 63 05.

Søknad med CV og referanser sendes Kvitsøy kommune post@kvitsoy.kommune.no eller Kommunehusveien 6, 4180 Kvitsøy innen 29. mars 2019.

Kontakt

  • Kvitsøy kommune
  • Kommunehusvn. 6
  • 4180 Kvitsøy
Telefon
+47 51 73 63 00
E-post
post@kvitsoy.kommune.no
Org.nr
964 979 634

 

Viktige telefonnummer

  • Brann - 110
  • Politi - 112
  • Øyeblikkelig medisinsk nødhjelp - 113
  • Legevakt - 116117
  • Veterinærvakt
    Se info