Barnehagelærer, fast stilling i Kvitsøy barnehage

BARNEHAGELÆRER, FAST STILLING I KVITSØY BARNEHAGE

Det lyses med dette ut en 80 % fast barnehagelærerstilling, med noe ped leder ansvar. Stillingen vil øke til 100% fra august 2018. Tiltredelse fra 1/1-18. Det søkes etter barnehagelærer, eller annen relevant pedagogisk godkjent utdannelse.

Barnehagen ønsker løsningsorienterte og fleksible medarbeidere med gode samarbeidsevner. Evne til å ta ansvar og arbeide selvstendig er av avgjørende betydning i en liten personalgruppe. Videre vil personlig egenhet, engasjement og evnen til å inspirere andre bli vektlagt. Norsk må kunne beherskes meget godt både skriftlig og muntlig. Stillingen kan ikke deles.

Kvitsøy barnehage har en stabil og erfaren personalgruppe. Barnehagepersonalet er opptatt av å se enkeltbarnet, i tillegg til å gi barna varierte aktiviteter og gode opplevelser, både i barnehagen, og i vårt flotte nærmiljø på Kvitsøy.

Tilsetting skjer etter gjeldende tariff, lover og vedtatte reglement. Lønn etter avtale. Ved tilsetting må politiattest av nyere dato fremlegges.

For spørsmål om stillingen, kontakt Mona Bjørsvik, telefon 51736390.

Søknad med CV og referanser sendes innen 12/12-17 til Kvitsøy kommune, Kommunehusveien 6, 4180 Kvitsøy.