Kvitsøy skole har ledig en undervisningsstilling, vikariat i ca. 40%

Tiltredelse 01.08.2018

Vi søker etter lærer med godkjent pedagogisk utdannelse. Fortrinnsvis på barnetrinnet 1.-4. og 5.-7. Enkelte timer på ungdomstrinnet kan forekomme. Fagønsker er norsk, matematikk, engelsk og spesialpedagogikk. På ungdomstrinnet faget tysk og spesialpedagogikk. Andre kombinasjoner kan være relevante og fagønsker kan tilpasses etter kompetanse hos søker.

Kvitsøy skole er en fådelt 1-10 skole med 72 elever og 19 ansatte. Undervisningen gis i en kombinasjon av fulldelte klasser og sammenslåtte grupper. Relevant erfaring fra undervisning og personlig egnethet blir vektlagt.

For rette vedkommende kan stillingen kombineres med en ledig stilling i skolefritidsordningen (SFO), leder i ca.55%. For mer info se egen stillingsutlysning.

Vi søker etter deg som har:

• Gode formidlingsevner og evne til å være en tydelig leder i klasserommet
  • Et sterkt ønske om å undervise
  • Fleksibel, selvstendig, nytenkende, raus
  • Gode samarbeidsevner og ønske om delingskultur
  • Er en god omsorgsperson
  • God orden og oversikt
  • Takler stressende situasjoner

Kvalifikasjoner:

• Høgskole-/universitetsutdannelse til lærer eller er under relevant utdanning til lærer, eventuelt annen relevant undervisningsutdannelse
  • Gyldig politiattest (ikke eldre enn 3 måneder). Må framlegges ved ansettelse.

Arbeidets omfang

• Undervisning i klasser eller grupper
  • Arbeide selvstendig og i team
  • Planlegging og etterarbeid
  • Oppfølging av enkeltelever
  • Samarbeid med foresatte

Vi tilbyr:

• Jobb som er knyttet til din utdanning og/eller erfaring
  • Spennende og variabelt arbeid
  • Små klasser/elevgrupper
  • Flotte omgivelser med gode muligheter til å bruke naturen inn i undervisningen
  • Ny flott aktivitetshall, utendørs fotballbane, ballbinge m.m.

Tilsettingen skjer på de vilkår som går fram av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Søker må beherske norsk muntlig og skriftlig.

For spørsmål om stillingen, kontakt Unni Tingvik (rektor), 51 73 63 70. Søknad med CV og referanser sendes Kvitsøy kommune post@kvitsoy.kommune.no innen 27.07.2018.