Kvitsøy skolefritidsordning (SFO) har ledig en fast stilling 26,7% og et vikariat 17,8%

Det er fra og med 01.02.2019 ledig en fast stilling som assistent i SFO på Kvitsøy skole. Stillingsstørrelsen er 26,7%, men på grunn av redusert arbeidsår er timetallet pr. uke noe høyere enn 26,7% skulle tilsi.

Det er fra og med 01.01.2018 – 15.09.2019 ledig et vikariat som assistent i SFO på Kvitsøy skole. Stillingsstørrelsen er 17,8%, men på grunn av redusert arbeidsår er timetallet pr. uke noe høyere enn 17,8% skulle tilsi.

Stillingene kan kombineres.

Kvitsøy skole er en 1-10 skole, med 25 elever innenfor de klassetrinnene som tilbys plass i skolefritidsordningen. Fritidsordningens normale åpningstid er fra kl. 07.30 -16.15 med fratrekk av elevenes undervisningstid. Ved behov kan det søkes om utvidet åpningstid fra kl. 06.30. Tilbudet gis da i samarbeid med barnehagen. SFO har stengt i skolens ferier, men har et eget ferietilbud i sommerferien, høstferien og vinterferien.

Er du en engasjert, inkluderende og trygg voksen med høye ambisjoner på barns vegne? Som assistent i Kvitsøy skolefritidsordning vil du jobbe i et miljø som har elevenes læring og utvikling i sentrum. Alle barn på Kvitsøy skal ha trygge rammer for læring, samspill og utvikling. Bli med og gjør barnas skolefritidstilbud enda bedre! Legg til rette for god lek og varierte aktiviteter med utgangspunkt i barnas interesser, alder og funksjonsnivå.

Vi søker etter deg som har:

• Et sterkt ønske om å legge til rette for lek på barns nivå
  • Ansvarsbevisst
  • Gode samarbeidsevner
  • Er en god omsorgsperson
  • God orden og oversikt
  • Takler stressende situasjoner

Kvalifikasjoner:

• Personlig egnethet blir vektlagt
  • Gyldig politiattest (ikke eldre enn 3 måneder). Må framlegges ved ansettelse.

Arbeidets omfang

• Være med på planlegging av uke- og periodeplaner
  • Arbeide selvstendig og i team
  • Lek samlet eller i mindre grupper
  • Oppfølging av enkeltelever
  • Samarbeid med foresatte

Vi tilbyr:

• Spennende og variabelt arbeid
  • Små elevgrupper
  • Flotte omgivelser med gode muligheter til å bruke naturen inn i undervisningen
  • Flott aktivitetshall, utendørs fotballbane, ballbinge m.m.

Tilsettingen skjer på de vilkår som går fram av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Søker må beherske norsk muntlig og skriftlig. For spørsmål om stillingen, kontakt Kjell André Nordbø (SFO-leder) 416 93 679 eller Unni Tingvik (rektor) 51736370 / 977 09 670. Søknad med CV og referanser sendes Kvitsøy kommune post@kvitsoy.kommune.no innen 06.01.2019.