Teknisk driftsavdeling søker ny medarbeider 100% fast stilling

Kvitsøy kommune søker etter ny medarbeider ved teknisk driftsavdeling. Avdelingen består av 2,5 årsverk, inkludert driftsleder, og medarbeideren rapporterer direkte til driftsleder. Personalansvarlig og øverste leder for avdelingen er teknisk sjef.

Teknisk driftsavdeling har ansvar for drift og vedlikehold av alle kommunale bygg og uteområder, inklusiv turstier, friområder og lekeplasser. Avdelingen har også ansvar for vedlikehold av kirke og kirkegårdstjenesten, vaktmestertjenester på Trafikksentralen, ansvar for av ulike prosjekter og nødvendig vedlikehold av utstyrspark. Avdelingen samarbeider med IVAR gjeldende vann og avløp. Det er viktig for avdelingen å være løsningsorientert, ha godt samarbeid og god kommunikasjon både innad i avdelingen og med de andre avdelinger/bygg.

Kommunen ønsker en nevenyttig medarbeider med praktisk innsikt og forståelse. Arbeidsområdene er mange og det er viktig at den som ansettes har engasjement og tar initiativ for utførelse av arbeidsoppgaver. Søker må kunne jobbe selvstendig, ha en fleksibel innstilling, ha godt humør og gode muntlige kommunikasjonsevner. Fagbrev er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for dette. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Johan Vistnes på telefon 51 73 63 13 eller 900 77 179. Tilsetting skjer etter gjeldende tariff og avtaler, og lønn blir gitt etter avtale. Søknad med CV og referanser sendes Kvitsøy kommune, Kommunehusveien 6, 4180 Kvitsøy, eller post@kvitsoy.kommune.no innen 21. september 2017.