Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen
Kvitsøy Aktivitetshall

Kvitsøy Aktivitetshall

Aktivitetshallen

Kvitsøy aktivitetspark består av fotballbinge, park, skatebane, amfi, skøytebane, lekeapparater og ikke minst aktivitetshallen som ligger midt i.

Aktivitetshallen stod ferdig sensommeren 2010 og ble åpnet med storstilt feiring 4.september. Allerede samme dag var aktivitetshallen i bruk og daglig er det folk i hallen. Her har ulike lag sine treninger, og sosialrommet brukes til forskjellige møter og sammenkomster. Treningsrommet benyttes av enkeltpersoner som har kjøpt treningskort eller har treningsavtale. I regi av den nye hallen har det også oppstått nye treningsformer og grupper, fellesnevneren for alle er at hallen brukes med glede!

Driftsansvarlig i aktivitetshallen er Kjell-Sverre Pedersen. Han kan kontaktes på dagtid vedrørende spørsmål om hallen.

Søndagsåpent 16.00-18.00
Aktivitetshallen har søndagsåpent hvor det er mulighet for alle å komme, enten til trening i hall og treningsrom, eller til sosialprat i sosialrommet. Barn under 10 år må ha følge med en voksen. Datoer for søndagsåpent finner du under åpningstider i høyre meny.

Treningsrommet/halvårskort
Halvårskortet koster 800,-kr. Faktura vil bli tilsendt for hvert halvår til en sier opp kortet, med oppsigelsesfrist 01.07 og 01.01. Ved innmeldelse får en egen nøkkelbrikke som virker i de oppsatte tidene. Depositum for denne brikken er kr. 100,-. Studentpris med fremvisning av gyldig studentkort er 800,- kr for ett skoleår. 

Trening skjer på eget ansvar og du må være 16 år for å bruke treningsrommet. De under 18 år må få foreldre/foresatte til å signere ut nøkkelbrikke.

Utleie
Aktivitetshallen kan leies ut til kultur og idrettsarrangement, hvor en da bruker hele aktivitetshallen. Men store selskaper er verken hallen eller kjøkkenet beregnet for. Dersom du ønsker å leie aktivitetshallen kan du fylle ut skjema for utleie til høyre og sende skjema inn til kommunen.

Aktivitetsparken
Aktivitetsparken sto ferdig våren 2012, og inneholder tennisbane, skøytebane, fotballbinge, skatebane, amfi m scene, sandkasse, vannspeil og flotte grøntområder som inviterer til lek. Velkommen til å ta den i bruk, året rundt!

Velkommen innom kommunens nye storstue!

Kontakt

  • Kvitsøy kommune
  • Kommunehusvn. 6
  • 4180 Kvitsøy
Telefon
+47 51 73 63 00
E-post
post@kvitsoy.kommune.no
Org.nr
964 979 634

 

Viktige telefonnummer

  • Brann - 110
  • Politi - 112
  • Øyeblikkelig medisinsk nødhjelp - 113
  • Legevakt - 116117
  • Veterinærvakt
    Se info